foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Vakfımızın Amacı durumu iyi olamyan öğrencilerimize burs verip okutmak

Vakfımız  her  yıl başarılı ve eğitimi sürdürmek için maddi desteğe ihtiyacı olup anne yada babası Ahlat'lı olan fakülte ve yüksek okul  öğrencilerine  burs vermektedir.

Vereceğimiz burs karşılıklı olup, burs ödemesi yaptığımız öğrenci okulunun normal  süresinin bittiği tarihten itibaren, en çok 3 yıl geçtikten sonra geri ödenmek koşulu  ile verilmektedir.

Burs talebinde bulunan öğrenciler, Burs Başvuru Formu ve gerekli belgeleri  en geç 30 Eylül 2017 tarihine kadar Ahlat Şubemize, 10 Ekim 2017 tarihine kadar ise Ankara'da bulunan Vakıf Merkezine teslim etmeleri gerekmektedir.

Vakfımıza burs başvurusu yapan öğrencilerin durumları Vakıf  Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecek olup, kazanan öğrencilere yazı gönderilecektir. Burslar 8 ay (Kasım-Haziran) süre ile ödenir.

HER SEKTÖRDEN FİRMALARIMIZA ULAŞIN

Vakfımızdan Burs alan öğrencilerin Tam Listesi

Copyright © 2017 Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı Rights Reserved.