BURSLAR

Açıklama:

Vakfımız  her  yıl başarılı ve eğitimi sürdürmek için maddi desteğe ihtiyacı olup anne yada babası Ahlat’lı olan fakülte ve yüksek okul  öğrencilerine  burs vermektedir.
Vereceğimiz burs karşılıklı olup, burs ödemesi yaptığımız öğrenci okulunun normal  süresinin bittiği tarihten itibaren, en çok 3 yıl geçtikten sonra geri ödenmek koşulu  ile verilmektedir.
Burs talebinde bulunan öğrenciler, Burs Başvuru Formu ve gerekli belgeleri  en geç 25 EYLÜL 2017 tarihine kadar Ankara’da bulunan Vakıf Merkezine teslim etmeleri gerekmektedir.
Vakfımıza burs başvurusu yapan öğrencilerin durumları Vakıf  Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecek olup, kazanan öğrencilere yazı gönderilecektir. Burslar 8 ay (Kasım-Haziran) süre ile ödenir.

Gerekli Evraklar:

Burs Müracaatında İstenilen belgeler:

1- Başvuru Formu

Başvuru Formu Örneği için lütfen aşağıdaki indir tıklayınız

2- Vesikalık fotoğraf.(2 Adet)
3- İkametgah belgesi.(E-Devlet alınabilir)

4- Öğrenci belgesi. (Aslı veya onaylı fotokopisi) Burs kazananlar her yıl yenisi gönderecek.(E-Devlet alınabilir)

5-  Nüfus cüzdan sureti. (Nüfus cüzdanında Ahlat İlçesi yazılı olmayanlar, vukuatlı nüfus kayıt örneği gönderecek)

Burs almaya hak kazandıktan sonra istenilecek belgeler:

1- Ziraat Bankası Hesap No (Şube adı, Şube kodu ve IBAN  belirtilecek)
2- Taahhütname

Taahütname Örneği için lütefen aşağıdaki indir tıklayınız.